Webáruház Felkészítő Csomag | Webáruház indítás lépésről lépésre
Rendeld meg a könyveket

Töltsd ki az itt található űrlapot és kattints rá a zöld megrendelés gombra a véglegesítéshez!

Személyes adatok Kérjük adja meg a személyes adatait. A csillaggal jelölt mezők kitölése kötelező
Név*
Email*
Telefonszám*


Számlázási adatok Kérjük adja meg, számlázási adatait. Csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Cégnév:*
Város*
Irányítószám*
Utca, házszám*
Megjegyzés:
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkoztatot, és tudomásul veszem, hogy a "Megrendelem" gomb megnyomása fizetési kötelezettséggel jár.
Gyakori kérdések
Hogyan tudom megvásárolni a könyveket?
Töltse ki a fent található űrlapot. Az űrlap kitöltése után a rendszer automatikusan generál egy díjbekérőt, amit elküld az Ön által megadott e-mail címre. A díjbekérő fogja tartalmazni a bankszámlaszámot, ahová a könyvek árát kell utalnia. Amint megérkezett hozzánk a könyvek ára, azonnal értesítjük Önt, hogy a könyveket, honnan tudja letölteni.
Milyen formában tudom elolvasni a könyveket?
A könyveket PDF formátumban fogjuk Önnek elküldeni e-mailben. A könyvek e-book-ok, amit bármilyen eszközön könnyedén olvashat, de akár ki is nyomtathat.
Kinek valók ezek a könyvek?
Ajánlom, azoknak a vállalkozóknak, akik most indítják az első webáruházukat. Átfogó, és hasznos tudást biztosít számukra.

Azok számára is hasznos lehet, akik már rendelkeznek egy működő áruházzal, hiszen azon felül, hogy új ismereteket és más nézőpontokat is megismerhetnek a könyvekből, egyfajta csekklistaként is funkcionálhat, hogy leellenőrizzék, hogy mindent megfelelően csinálnak-e. Ha csak egy-két gondolat megragad vagy elindít egy ötletet, akkor már megérte az árát.
Miért éri meg megvenni a könyveket?
Ha valaki autót szeretne vezetni, akkor elmegy és megtanulja, hogy hogyan kell vezetni. Ha valaki úszni szeretne, akkor elmegy és megtanulja, hogy hogyan kell úszni. Viszont webáruházat rengetegen mindenféle előképzettség nékül indítanak, és ez okozza a rengeteg webáruház csődjét.

Egy webáruház indítása rengeteg költséggel jár. Mi hisszük azt, hogy ezeknek a könyveknek a költsége eltörpül a többi költség mellett, viszont ezekből a könyvekből rengeteget profitálhatnak a vállalkozók.
Galocaffe, © 2016 Adatvédelmi tájékoztató ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat